Enxampat per tercer cop circulant sense carnet i a 170 km/h per l'AP-7 a Sant Gregori

Es tracta d'un noi de 28 anys veí de Lloret de Mar

  • El vehicle del conductor atrapat per tercera vegada © ACN
    El vehicle del conductor atrapat per tercera vegada © ACN
  • El fitipaldi a més de 200 km/h enxampat pel radar © ACN
    El fitipaldi a més de 200 km/h enxampat pel radar © ACN

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un home de 28 anys, nacionalitat espanyola i resident a Lloret de Mar (Selva), que conduïa sense haver obtingut mai el permís per un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van passar el 14 de gener passat. Quan faltaven cinc minuts per la una del migdia, els mossos van detectar un turisme de gamma alta que circulava a 170 km/h, en un tram limitat a 120 km/h. Els agents van aturar-lo i van comprovar que el conductor no disposava de permís de conduir. Al revisar la documentació del vehicle, que utilitzava unes plaques de matrícula temporals, van veure que aquestes havien perdut vigència el passat mes de juny.

En aquell moment, els agents van constar que el mateix conductor ja havia estat denunciat penalment el desembre passat i a principis d'aquest mes per conduir sense permís. Per tot plegat, va ser denunciat de nou per aquest delicte i també a nivell administratiu per l'excés de velocitat i per circular amb les plaques de matrícula temporals caducades.

El denunciat haurà de declarar properament davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

Un altre fitipaldi que anava a 202 km/h

El dia abans d'aquests fets, el 13 de gener, els Mossos d'Esquadra també van denunciar un conductor de 36 anys i veí de Gavà (Baix Llobregat) per circular a 202 km/h en un tram on la via està limitada a 120 km/h. Se'l va detectar durant un control de velocitat a tres quarts de dotze del migdia al quilòmetre 71,5 de l'AP-7 al seu pas per Riudellots de la Selva (Selva).

Els agents van aturar el vehicle i, després d’identificar el conductor, van denunciar-lo per una infracció administrativa que li podria comportar la retirada de 6 punts del permís de conduir i un cost econòmic de fins a 600 euros.