Adif adjudica obres per millorar l'accessibilitat a l'estació de Sant Jordi Desvalls

Els principals treballs consistiran en l'elevació del nivell de les andanes així com la instal·lació d'un nou enllumenat i marquesines

Adif ha adjudicat el contracte per a la realització d'obres de millora de l'accessibilitat a l'estació de tren de Sant Jordi Desvalls (Gironès). Aquesta actuació, adjudicada a l'empresa Tecyr Construccions i Reparacions, compta amb un pressupost de 265.988 euros -IVA inclòs- i un termini d'execució estimat de cinc mesos i mig.

Els principals treballs previstos consisteixen en l'elevació del nivell de les dues andanes existents fins a una altura de 68 centímetres sobre el carril i en una longitud de 200 metres, la qual cosa permetrà un accés més còmode i segur als diversos trens que fan parada en aquesta estació.

A més, s'instal·larà un nou paviment, dotat de material antilliscant i bandes d'aproximació per a la identificació de la zona de seguretat a les persones amb discapacitat visual; s'adaptarà el pas entre andanes i es construiran rampes dotades de baranes per facilitar el trànsit de persones amb dificultats de mobilitat. D'altra banda, s'instal·larà un nou sistema d'il·luminació mitjançant lluminàries tipus LED i es col·locarà una nova marquesina de formigó en l'andana secundària que substituirà l'existent.