Els voluntaris de l’Espai Gironès serveixen un sopar solidari la Nit de Nadal a Salt

El divendres es durà a terme el Concert de Nadal que anirà a càrrec de Roger Berruezo

Col·laborar en l’organització d’un sopar solidari la Nit de Nadal a la Sala d’Exposicions del Centre de Recursos de la Gent Gran de Salt és una de les darreres activitats que s’ha dut a terme en el marc de la campanya l’Espai del Temps del Centre Comercial Espai Gironès  que té per objectiu promoure el voluntariat. Els cinc participants en la iniciativa van servir l’àpat a una vintena de persones en situació de risc d’exclusió social i tots van coincidir en què l’experiència havia estat molt positiva.

La campanya solidària de l’Espai Gironès, que va començar l’1 de desembre, s’allargarà fins el 5 de gener i de moment ja suma 709  voluntaris que han donat  59.010 minuts del seu temps. Des del Centre Comercial es mostren molt satisfets amb el desenvolupament de la campanya.

Pel que fa als actes que hi ha previstos a partir d’ara dins el Centre Comercial en el marc de la iniciativa, el proper divendres 30 de gener, a les 18h, es durà a terme el Concert de Nadal que anirà a càrrec de Roger Berruezo i serà gratuït. Durant tot el desembre s’emboliquen joguines i roba perquè el dia 4 de gener el Rei Baltasar ho entregui als nens del Casal dels Infants de Salt i als nois i noies ingressats al Centre  de Montilivi de Girona.  També durant aquest mes s’han elaborat postals de Nadal per part dels nens per enviar a les diferents entitats que col·laboren amb la campanya. I la companyia de teatre La Minúscula oferirà un nou espectacle sobre la solidaritat el 4 de gener a les 18h.

Fins al 5 de gener

La campanya L’Espai del Temps. Aquest Nadal dóna temps als que més ho necessitin! es fa en col·laboració amb divuit entitats i ONG de les comarques gironines, l’Ajuntament de Salt, la Federació Catalana de Voluntariat Social i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya. La intenció és  sumar el màxim nombre de minuts de donació de temps per part de les persones que hi participin.

Es compta amb quatre padrins de luxe: la productora, guionista i directora de cinema, Isona Passola; l’actor, cantant i model Roger Berruezo; la cantant i actriu Elena Gadel; i l’humorista i imitador Pep Plaza.