Els mossos localitzen un dels implicats en la baralla d'Olot quan va a l'hospital perquè li curin les ferides

Ha resultat detingut per tràfic de drogues i tinença il·lícita d'armes

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'implicat en la baralla al bar El Punt d'Olot que dijous a la nit va anar a l'hospital perquè li curessin les ferides. Es tracta d'un home de 28 anys i d'origen dominicà.

Li atribueixen un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i un altre de tinença il·lícita d'armes perquè no tenia llicència per a l'escopeta.

Segons fonts policials, el mateix hospital va avisar els Mossos d'Esquadra quan l'home va arribar a urgències amb un trau fort al cap que sagnava. L'arrestat va dir als agents que s'havia desfet de l'escopeta llançant-la a uns arbustos propers a la plaça Catalunya, on el mossos van localitzar l'arma.

El detingut ha passat la nit als calabossos i està previst que passi a disposició judicial durant les properes hores. La policia continua buscant els altres dos sospitosos.

Ampliació:

Els mossos han detingut un dels tres homes implicats en la baralla d'Olot durant la qual un dels sospitosos va disparar un tret al sostre del bar amb una escopeta. Segons informen fonts policials, després de la batussa l'home va anar a l'hospital perquè li curessin les ferides. Tenia un cop fort al cap que sagnava. Des del mateix hospital, van alertar els Mossos d'Esquadra.

Els agents van detenir l'home, que té 28 anys i és d'origen dominicà, per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Ja des d'un primer moment, els investigadors sospitaven que la disputa havia començat per un afer de drogues. També li atribueixen un delicte de tinença il·lícita d'armes per tenir una escopeta per a la qual no tenia permís. L'home va revelar als agents que, un cop acabada la baralla, va llançar l'escopeta a uns arbustos propers a la plaça Catalunya.

El sospitós ha passat a nit a les garjoles i està previst que passi a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia a Olot durant les pròximes hores. Els Mossos d'Esquadra continuen buscant els altres dos implicats en la baralla, podria tractar-se de dos homes d'origen africà.

La baralla que va acabar amb un tret d'escopeta disparat al sostre del local va començar a quarts de vuit del vespre. Els tres homes estaven al bar El Punt i van anar plegats al lavabo. Allà, va començar la disputa, segurament per un tema de drogues.

Durant el transcurs de la baralla, els sospitosos van sortir del lavabo i van anar a la part posterior del bar. Aquí va ser on un d'ells va disparar el tret. Després, van sortir i continuar colpejant-se i forcejant al mig de la plaça Catalunya. Els tres homes van fugir abans que arribés la policia.