Tres homes es barallen en un bar d'Olot i disparen un tret a l'aire amb una escopeta

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local busquen els sospitosos fugats

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Olot busquen tres homes que s'han barallat aquest dijous al vespre en un bar de la plaça Catalunya de la ciutat i un d'ells ha disparat un tret a l'aire amb una escopeta.

La disputa, que segons fonts de la investigació podria ser per un afer de drogues, ha començat als lavabos del bar El Punt cap a un quart de vuit del vespre.

Els tres homes s'han esbatussat i ha estat aleshores, mentre es trobaven a la part de darrera de l'interior del local, quan un d'ells ha engegat el tret a l'aire. Posteriorment, els sospitosos han sortit a la plaça i han continuat colpejant-se. Llavors, hi ha hagut un forcejament i un d'ells li ha arrabassat l'arma a l'altre. A continuació, els tres implicats han fugit i la policia els busca.

Ampliació:

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local han rebut l'avís de la baralla a les 19.20 del vespre. Els tres homes, d'entre 30 i 40 anys i algun d'origen llatinoamericà, es trobaven a l'interior del bar El Punt quan han anat al lavabo plegats. Allà on ha estat la baralla. Se'n desconeixen els motius però els investigadors sospiten que el detonant ha estat un afer de drogues.

La batussa ha anat pujant de to i s'ha anat desplaçant des del lavabo fins a la part posterior del local. Ha estat llavors quan un dels implicats ha tret una arma de foc, tipus escopeta, i ha disparat un tret a l'aire. Fonts policials indiquen que ningú ha resultat ferit com a conseqüència d'un tret.

Els tres homes han sortit del bar i s'han continuat colpejant al mig de la plaça Catalunya. Hi ha almenys un ferit i la contundència de la baralla ha provocat que quedessin restes de sang al centre de la plaça. Durant a batussa, un del implicats ha forcejat amb el que duia l'escopeta i ha aconseguit treure-li.

Aleshores, els tres homes han fugit corrents abans que arribés la policia. Els Mossos d'Esquadra han acordonat la zona i han obert una investigació per esclarir els fets. Segons indiquen fonts policials, la recerca dels sospitosos tindrà resultats aviat perquè els agents ja tindrien identificats els implicats en la baralla.