Girona acollirà la primera edició de la Fira 17000sports

Tindrà lloc el 21 i 22 de gener al Palau Firal

Girona acollirà el cap de setmana del 21 i 22 de gener la primera edició de la Fira 17000sports que se celebrarà al Palau Firal.

La fira comptarà, a més d’una exposició comercial que aplegarà diverses entitats de vàries tipologies i modalitats esportives, amb una gran varietat d’activitats i accions que fomentaran la participació de tota la ciutat. Alguns exemples d’activitats principals són la cursa popular que organitza Esports Parra i el torneig de pàdel a càrrec de X3 Club Padel and Fitness. També comptaran amb exhibicions de fitness i culturisme, així com una masterclass de zumba i simuladors de realitat virtual de motociclisme, entre d’altres.

Un dels punts forts de la fira seran les ponències que realitzaran alguns esportistes de renom, com és el cas de Núria Picas, campiona de l’Ultra Trail World Tour durant el 2014-2015, en Xavi Verdaguer, fisioterapeuta i divulgador científic i en Pep Marí director del Centre d’Alt Rendiment de Barcelona.

17000sports comptarà amb el suport com a patrocinador oficial de Montepio i d'Autopodium Girona que tindrà el vehicle Nou Amarok exposat a la mateixa fira com a novetat, a més d'altres models i on tots els clients que vulguin podran fer una prova dinàmica durant la setmana posterior a la celebració de la Fira. També compta amb la col·laboració de Volcano Grup com a partner i soci virtual d’aquest projecte la Fira de l'esport.