Troben 2 quilos de marihuana al maleter d'un cotxe en un control a Pont de Molins

El jove, que té 24 anys i viu a Alella, ja acumula antecedents per tràfic de drogues

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove que havia carregat una caixa amb 2 quilos de marihuana al maleter d'un cotxe. El noi, que té 24 anys i viu a Alella (Maresme), viatjava al seient del darrere del vehicle, on a més del conductor també hi anava un altre acompanyant.

La policia els va aturar en un control de drogo-alcoholèmia que havien muntat al peu de l'N-II a Pont de Molins (Alt Empordà). Mentre comprovaven la identitat del conductor –no duia el permís al damunt- i el feien bufar, la fortor de marihuana que se sentia a dins l'habitacle els va delatar.

Després d'obrir el maleter, i veure que a dins d'una caixa hi havia uns 2 quilos de droga, els agents van arrestar el jove, que va admetre ser-ne el propietari.

Ampliació:

Els fets van tenir lloc ara fa uns dies, durant un control de drogues i alcohol que els mossos havien muntat al quilòmetre 762 de l'N-II, al terme municipal de Pont de Molins. Cap a quarts de dues de la matinada, els agents van aturar un cotxe amb tres ocupants: el conductor, l'acompanyant i un jove que estava assegut al seient del darrere.

Com que el conductor no duia el permís de conduir al damunt, els agents van comprovar-ne la identitat via telemàtica i també van fer-li la prova d'alcoholèmia. El test va donar negatiu, però entre una cosa i l'altra, els mossos van poder percebre clarament una fortor a marihuana que s'escampava per tot l'habitacle del turisme.

Els agents van demanar al conductor que els obrís el maleter i allà van confirmar les seves sospites. Dins una caixa, hi havia fins a 2 quilos de cabdells de marihuana. Tant el conductor com l'acompanyant es van espolsar les culpes i el jove que anava al seient del darrere va admetre que la droga era seva.

Els mossos van arrestar el noi, que té 24 anys i és veí d'Alella, per un delicte contra la salut pública. El detingut, que té antecedents per tràfic de drogues, ja ha passat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres. Després de prendre-li declaració, el jutge l'ha deixat en llibertat provisional.