Quatre detinguts en un dispositiu contra el tràfic de drogues a un bloc de pisos de la Jonquera

Els mossos localitzen entre els dos immobles 64 grams de cocaïna, 36 grams d'heroïna, diners i joies

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes en el marc d'un dispositiu contra el tràfic de drogues que es va fer el passat 14 de desembre a un bloc de pisos de la Jonquera (Alt Empordà).

La policia feia temps que estava vigilant l'immoble perquè tenia sospites que s'hi traficava. En ambdós casos, va comprovar com hi havia persones que entraven i sortien de l'edifici. Arran de l'escorcoll, en un dels immobles la policia i va trobar 64 grams de cocaïna, diverses balances de precisió i bosses de plàstic.

En l'altre registre, els mossos hi van trobar 36 grams d'heroïna, 2.800 euros en efectiu i joies. Els detinguts són quatre homes de nacionalitat marroquina, veïns de la Jonquera i Empuriabrava d'entre 24 i 40 anys. La investigació continua oberta. (La notícia s'ha actualitzat perquè els mossos han comunicat que s'han fet quatre detencions i no dues, com es deia inicialment).

Ampliació:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 14 de desembre quatre homes en el marc d'un dispositiu contra el tràfic de drogues a la Jonquera. La policia tenia coneixement que s'estaven venent substàncies estupefaents en un bloc de la localitat. Els agents van enxampar un dels detinguts quan sortia d'un pis on els agents sabien que era un punt de venda de droga.

L'home, que en un primer moment es va amagar a l'escala del bloc, va ser identificat per la policia. Posteriorment, van escorcollar el pis i hi va trobar un altre individu. A l'interior de l'immoble els agents hi van localitzar diverses balances de precisió, bosses de plàstic i embolcalls amb 64 grams de cocaïna. Una quantitat de droga que, segons estimacions de l'Oficina Central nacional d'Estupefaents del Ministeri d'Interior, podria estar valorada en 3.767 euros.

Els dos homes tenen de 24 i 29 anys, són de nacionalitat marroquina i veïns de la Jonquera. Van quedar detinguts per un delicte contra la salut pública i, després de declarar davant del jutge, van sortir en llibertat.

En la mateixa operació, els mossos van detenir dos homes més. En aquesta ocasió, la policia també tenia constància que en aquell pis es traficava amb drogues. En escorcollar el domicili, van trobar-hi 36 grams d'heroïna, 2.800 euros en efectiu i joies. La policia va detenir els dos homes que hi havia a l'immoble, que tenen 36 i 40 anys, nacionalitat marroquina i són veïns d'Empuriabrava i la Jonquera. La investigació continua oberta.