El Centre Eix de Negoci acollirà la 3a Trobada d'emprenedors i empreses de la Selva

Aquesta activitat es farà el pròxim dijous, 15 de desembre

El Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners acollirà una nova Trobada d’emprenedors i empreses de la comarca de la Selva el pròxim dijous, 15 de desembre, al matí.

La jornada se centrarà en una taula rodona d’experiències emprenedores que comptarà amb la participació de les empreses: La Vegavana (“Com fer de la teva forma de vida una experiència emprenedora”) Viajeros callejeros (“De la passió a la professió”) Editorial Gregal (“Estratègies per actuar en un mercat tradicional en plena tranformació”) Un regalo para toda la vida (“Fusionant les dues passions familiars per crear un projecte comú) Tarpuna (“Projectes d’impacte social amb la participació de la ciutadania”).

AquestaTrobada d’emprenedors i empresaris, que arriba a la seva tercera edició totalment consolidada, estarà dinamitzada pel reconegut actor i restaurador selvatà Fel Faixedes.

En la segona part d’aquesta activitat es farà una dinàmica de grup que porta per títol: Entre tots fem créixer l’arbre dels desitjos emprenedors.

Després de l’èxit assolit en les dues edicions anteriors de la Trobada d’emprenedors i empreses, així com també de la primera Mostra de Caràcters Creatius Start Art2016, que es va fer el juliol passat, les expectatives per a aquesta Trobada són molt bones, segons han explicat des del mateix Centre.

El Centre Eix de Negoci de Santa Coloma va obrir les seves portes l’any 2014 i compta amb més d’una dotzena d’empreses que hi tenen la seva seu. Al llarg de l’any s’hi organitzen més d’una quarantena de sessions formatives i altres activitats.