Detingut a la Jonquera per portar 8 quilos de cocaïna amagats sota la roda de recanvi

La Guàrdia Civil va intervenir la droga a dos quarts de dues de la matinada quan el vehicle circulava en direcció França

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 41 anys i nacionalitat espanyola que duia 8 quilos de cocaïna amagats en un forat sota la roda de recanvi. L'arrest va ser cap a dos quarts de dues de la matinada de l'1 de desembre.

Una patrulla de la secció fiscal de la Jonquera va donar l'alto a un vehicle amb matrícula espanyola, ocupat per una sola persona i que anava en direcció França.

Quan els agents van inspeccionar el vehicle, van detectar que, sota l'estora que cobreix l'espai de la roda de recanvi, hi havia un forat que podia haver estat manipulat. En accedir-hi, hi van trobar paquets envasats al buit que contenien pols blanca. El narcotrest va revelar que era cocaïna. Un cop extrets tot els farcells, van pesar un total de 8 quilos.

Els agents van detenir l'home com a suposat autor d'un delicte contra la salut pública. L'arrestat i la droga decomissada ha passat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.