Dos detinguts a la Jonquera per dur 1,6 quilos de cocaïna i marihuana amagats al cotxe

En un altre control els agents també van detenir un altre home per portar 220 grams de cocaïna

La Guàrdia Civil va detenir el passat 20 d'octubre a la Jonquera (Alt Empordà) dues persones per portar 1,6 quilos de cocaïna i marihuana amagats en un cotxe.

Els arrestats són I. R. de 31 anys i A.P.V.A de 26 anys, tots dos de nacionalitat dominicana. La detenció es va produir quan agents de la Guàrdia Civil realitzaven un control fiscal a la zona i van aturar un vehicle amb matrícula espanyola ocupat per dues persones.

El van inspeccionar i van comprovar que en els seients del darrere del vehicle havien estat retocats i en un forat van trobar-hi diversos paquets envasats al buit i van extreure un total d'1,6 quilos de cocaïna i 1,6 quilos de marihuana. Els dos detinguts van donar positiu en la prova del narcotest.

Ampliació:

Els agents van instruir diligències, que juntament la droga intervinguda i els detinguts, van ser posades a la disposició del Jutjat de Guàrdia de Figueres.

D'altra banda, en un altre servei la Guàrdia Civil va detenir divendres passat un home de nacionalitat espanyola. Els fets es van produir quan els agents feien tasques de servei fiscal i van inspeccionar un vehicle amb matrícula espanyola ocupat per home que circulava en direcció a França.

En revisar el vehicles, els agents van observar a l'interior d'un forat del vehicle dues bosses amb un pes de 220 grams de cocaïna. Els agents van detenir el conductor, S. B. R. de 35 anys. Els agents van instruir diligències que van ser lliurades també al Jutjat de Guàrdia dels de Figueres.