Detingut un conductor que circulava a 242 km/h per l'AP-7 a Riudellots de la Selva

L'home va passar a disposició judicial i deixat en llibertat amb càrrecs

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 15 de novembre, un home de 26 anys, de nacionalitat albanesa i sense domicili conegut, com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària: per conduir amb una velocitat penalment punible i temeràriament.
 
Els fets van passar el mateix 15 de novembre durant un control de velocitat que les patrulles de trànsit havien establert al quilòmetre 71,5 de l’autopista AP-7, dins del terme municipal de Riudellots de la Selva (La Selva).
 
Quan passaven onze minuts de les tres de la tarda, els mossos van detectar un turisme que circulava a 242 km/h en un tram limitat a 120 km/h. Els agents van interceptar el vehicle al punt quilomètric 63 i el van aturar a la sortida de Girona Oest, al terme municipal de Sant Gregori (Gironès)
 
Els mossos, després d’identificar al conductor, que va donar negatiu a les proves de detecció d’alcohol i drogues, van detenir-lo com a presumpte autor de dos  delictes contra la seguretat viària.
 
El detingut va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.