Fnac obre a l'Espai Gironès amb la intenció de potenciar la cultura local

La companyia assegura que vol doblar la seva presència a l'Estat

"Volem potenciar la cultura catalana i els autors locals". Així de contundent ha estat aquest matí el director d'operacions d'Fnac Espanya, David Ordiales, en la presentació de la primera botiga que obre la multinacional francesa a les comarques gironines, escollint l'Espai Gironès de Salt (Gironès) per a fer-ho.

Ordiales ha explicat com, des de Barcelona, sovint els és difícil conèixer quines són les tendències pel que fa a escriptors gironins i és per això que s'han envoltat de personal de botiga preparat i especialitzat; "són ells que, de baix cap a dalt, ens fan arribar quines són les noves tendències i els nous autors d'àmbit més local que no detectem des d'una central de compres", ha apuntat.

Per la seva banda, el director general d'Fnac Espanya, Marcos Ruão, ha desvetllat les intencions de l'empresa que té per objectiu doblar el nombre d'establiments a l'Estat fins assolir la xifra de 50 botigues en els propers cinc anys, centrant-se principalment en Madrid, Barcelona i el nord d'Espanya. També ha comentat que els clients gironins tindran a la seva disposició el catàleg de més de 2 milions de referències al seu abast mitjançant el portal online, amb la possibilitat de rebre la compra a la botiga de l'Espai Gironès per recollir-la una hora més tard. "El nou site té com a objectiu atraure clients a les botigues i és que ara és possible veure en temps real l'estoc disponible. El cor del nostre negoci radica en les botigues, no en la venda per Internet", ha dit Ruão.

L'alcalde de Salt, Jordi Viñas, s'ha mostrat satisfet per l'arribada d'Fnac al municipi i n'ha destacat les sinergies entre l'administració i la companyia a l'hora de buscar nous empleats; "un dels compromisos fou que intentessin contractar persones que tenim al nostre Espai Municipal d'Ocupació", ha apuntat per afegir que "l'aposta d'Fnac per Salt fa que el desenvolupament del sector sud es posi en alça i valor".

El gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà, s'ha mostrat també satisfet per l'arribada del nou establiment remarcant de la importància de que el centre comercial hagi estat l'escollit per rebre la primera botiga fora de Barcelona.

L'establiment

La nova botiga d'Fnac a l'Espai Gironès compta amb 700 metres quadrats i una plantilla de 20 empleats. Pel que fa als productes ofereix als seus clients la totalitat del catàleg de productes culturals (llibres, música, cinema, videojocs, infantil, etc.), tecnològics (informàtica, telefonia, so, fotografia, imatge, etc.) i serveis (assegurances, clínica micro, entrades, etc.) de la Companyia.

A més, mitjançant el servei de omnicanalidad, els clients podran accedir a més de 2 milions de referències disponibles al catàleg en línia, comptant amb tots els fluxos que ofereix la marca en tots els seus centres: Click&Collect -el client compra a la web un producte i ho recull a la botiga o el rep al seu domicili-, ClickinStore -el client compra a la botiga un producte que físicament està en una altra botiga o al magatzem per recollir-lo en la pròpia botiga o rebre-ho en el seu domicili-, Reserva&Collect -el client reserva online un producte que està disponible a la botiga i pot passar a recollir-lo en 1 hora.

Per apropar als seus clients les últimes novetats en tecnologia multimèdia, aquesta botiga serà la primera en la implantació de tablets que substituiran els tradicionals punts d'escolta Fnac.

Fnac Girona compta a més amb una secció especial dedicada a la introducció a la robòtica i a la robòtica educativa.

Visita la galeria d'imatges de la nova botiga.