Detenen un lladre que va robar la mateixa nit a dos bars de Girona

Les gravacions de les càmeres de vigilància dels establiments permeten identificar el delinqüent

Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre per robar la mateixa nit a dos bars de la ciutat de Girona. Els fets es van produir la matinada del 26 d'octubre. Primer, va forçar l'entrada d'un bar de l'avinguda Lluís Pericot on va buidar la caixa registradora, va trencar amb un martell el frontal de la màquina escurabutxaques i també el dispositiu del canvi de la màquina de tabac.

Mitja hora després, la policia va saber que s'havia produït un robatori amb el mateix 'modus operandi' a un establiment del carrer Segre, on el lladre no havia tingut temps d'endur-se el botí.

Les gravacions de les càmeres de vigilància dels bars han permès la identificació del lladre. Els mossos, finalment, l'han detingut el passat 13 de novembre. És un home de 26 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme), que acumula nombroses antecedents.

Ampliació:

Els dos robatoris es van produir la mateixa matinada del 26 d'octubre. En el primer robatori es va produir a un bar de l'avinguda Luís Pericot de Girona. Malgrat que l'alarma va saltar, el lladre va poder endur-se els diners de la caixa registradora i també l'efectiu de la màquina escurabutxaques i la màquina de tabac. Per fer-ho, va rebentar les màquines amb un martell.

Mitja hora més tard, la policia va rebre un altre avís perquè havia saltat l'alarma d'un altre bar, situat al carrer Segre. En aquesta ocasió, el lladre no va tenir temps d'endur-se el botí. Tanmateix, els mossos van comprovar que havia manipulat la màquina enregistradora (que estava buida perquè els propietaris s'havien endut els diners) i també va donar cops amb un martell a la màquina escurabutxaques.

Gràcies a les gravacions de les càmeres de seguretat, els Mossos d'Esquadra han pogut identificar i detenir – el passat 13 de novembre- l'autor dels fets. Es tracta d'un home de 26 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Andreu de Llavaneres (Maresme), que acumula nombrosos antecedents. Després de declarar davant del jutge, ha quedat en llibertat.