Tossa de Mar acollirà el IV Fòrum de Turisme de la Selva

La trobada se celebrarà el 25 de novembre

Tossa de Mar acollirà el proper 25 de novembre el IV Fòrum de Turisme de la Selva. Aquest estarà dedicat a la gastronomia i el producte local, km 0, i comptarà amb la participació del cuinar i divulgador de gastronomia Pep Nogué, que oferirà la ponència marc d’aquesta quarta edició. Pep Nogué parlarà de gastronomia i producte local km 0 “Girona Excel•lent, segell de qualitat agroalimentària”.

Prèviament, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, el conseller de Turisme i president de l’Associació de Turisme La Selva, Comarca de l’Aigua, Quim Vivas, i l’alcaldessa de Tossa de Mar, Gisela Saladich, donaran la benvinguda als assistents i inauguraran oficialment la quarta edició d’aquest Fòrum Comarcal de Turisme.

Després de la ponència marc de Pep Nogué serà el torn del director de la revista Cuina, Josep Sucarrats que oferirà la conferència: “Bons productes, bones marques: gastronomia i territori".

La segona part del fòrum se centrarà en el projecte Localitza, productes locals de la Selva i casos pràctics. En aquesta part hi intervindran Josep Gesti, tècnic del Consell Comarcal de la Selva; Cristina Feliu, del restaurant Ll’Aliança (Anglès); Daniel Morena, del Mana Mana Hostel (Tossa de Mar); i Joan Canal de l’ Espai Can Mir (Riudarenes).

A la part final del Fòrum hi intervindran la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tossa de Mar, Maria Àngels Pujals, i el responsable del TossaLab, Isaac Camdelario, que parlaran de “Tossa Turisme, gestió del turisme gastronòmic com a eina de promoció” i seguidament faran una explicació del projecte del Museu de la Cuina de la Costa Catalana a Tossa de Mar.

Aquelles persones que vulguin apuntar-s'hi només cal que s'adrecin al web www.laselvaturisme.com o bé al portal web del www.selva.cat i consultin el programa al bàner de turisme que hi ha al web del Consell