El Tenerife desmenteix que un jugador seu no fos atès al Trueta en castellà

Apunten que van marxar a la Clínica de Girona perquè el servei d'urgències estava col·lapsat

El Club Deportivo Tenerife ha emès avui un comunicat on defensa l'actuació dels professionals de l'Hospital Josep Trueta de Girona després que el diari local "La Opinión de Tenerife" publiqués que se li va negar l'atenció en castellà al ingressar per una lesió al nas.

El club canari ha assegurat que es van veure obligats a marxar a la Clínica de Girona perquè l'atenció que van rebre no fou prou ràpida com ells haurien desitjat. El motiu és que el servei d'urgències es trobava desbordat i en el triatge els van fer esperar massa, segons entenen els professionals del Tenerife. "Dues empleades del servei d'urgències no van actuar conforme a la immediatesa, actitud i predisposició que requeria la importància de la lesió patida pel jugador", apunta el club.

Després de les falses informacions publicades per "La Opinión de Tenerife" i que tots els mitjans espanyols s'han fet ressò aprofitant per a calumniar els professionals de l'hospital gironí, el Tenerife ha volgut manifestar el seu suport cap als membres del Trueta: "agraïm la col·laboració i bona predisposició mostrada, en tot moment, pels dirigents del club (el Girona FC), així com la cordialitat i receptivitat del centre hospitalari", apunten.

Atac a Catalunya

"La Opinión de Tenerife", que pertany al Grup Editorial Prensa Ibérica, va publicar divendres la notícia sense contrastar que ha generat la polèmica i desfermat novament mostres de catalanofòbia a les xarxes socials.

La resta de mitjans espanyols van aprofitar la informació al dia següent per fer-se'n ressò, novament sense contrastar i la majoria ignorant el comunicat del Trueta que desmentia les acusacions que se'ls hi feien.

L'Hospital Josep Trueta de Girona és un centre públic que atén cada any desenes de milers de pacients tant de Girona com de tots els punts d'Espanya i del món degut a la seva situació geogràfica en una zona molt turística. Aquesta ha estat la primera vegada que