Els pares del nen trobat mort en un pis de Girona compareixeran voluntàriament al jutjat

L'advocat de la defensa diu que les ordres de detenció i entrega ja han quedat sense efecte

Els pares del nen trobat mort la vigília de Reis en un pis de Girona compareixeran voluntàriament al jutjat. L'advocat de la defensa del matrimoni Hopkins, Christian Salvador, diu que les ordres de detenció i entrega que el jutjat instructor va dictar la setmana passada perquè no localitzava els investigats en un domicili de Riba-roja de Túria han quedat sense efecte.

El lletrat assegura que el dia 10 d'octubre havia notificat a la jutgessa un últim canvi de domicili de la parella, que ara viu a Barcelona, i aquest és el motiu pel qual no eren a l'adreça del País Valencià. Quan compareguin al jutjat, els hi notificaran la interlocutòria que ordena començar els tràmits per a l'enterrament de beneficència del petit perquè els pares al·leguen que no tenen diners per pagar el funeral.

També els hi notificaran la mesura cautelar d'obligació de comparèixer al jutjat més proper cada dilluns. El fiscal del cas ha demanat que s'obri judici contra Bruce Edwin i Schell Darlene Hopkins per un homicidi per imprudència greu.