Detenen a La Jonquera una parella de narcotraficants amb 3,2 quilos d'haixix

Es tracta d'un home de 39 anys i una dona de 21

La policia espanyola ha detingut una parella de narcotraficants a La Jonquera que duien 3,2 quilos d'haixix amagats al maleter en el compartiment de la roda de recanvi i 9.390 euros, la majoria de diners a la roba interior. Els fets van passar el 16 d'octubre passat, durant un control preventiu contra la delinqüència itinerant.

Els agents van sospitar d'un vehicle que provenia de França i que feia una maniobra intentant eludir el control situat a l'AP-7 en direcció a Girona. Durant el registre del vehicle, la policia va descobrir 3,2 quilos d'haixix en un espai del maleter, a sota de la roda de recanvi. La droga estava dins d'una bossa de plàstic amb tancament hermètic repartida en 12 paquets, vuit tauletes i un altre amb forma d'aglà.

Tant el conductor com l'acompanyant, ambdós de nacionalitat espanyola, van ser detinguts. Es tracta d'un home de 39 anys, que ha ingressat a presó de forma provisional, i una dona de 21 que ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Ampliació:

Agents de la unitat d'estrangeria i documentació d'aquest cos a La Jonquera (Alt Empordà) van descobrir durant el registre que la parella duia amagada entre la roba fins a 9.390 euros en metàl·lic. Concretament, l'home duia a la butxaca dreta del pantaló un embolcall de plàstic transparent amb 760 euros i 4.000 euros més amagats a la roba interior. Pel que fa a la dona, aquesta duia 4.630 euros en dos paquets embolicats també en plàstic transparent a dins del sostenidor.

A més a més, transportaven en un espai del maleter a sota de la roda de recanvi, un total de 3,2 quilos d'haixix. La droga estava dins d'una bossa de plàstic amb tancament hermètic repartida en 12 paquets, vuit tauletes i un altre amb forma d'aglà.

Per tot plegat, la policia els va detenir per un delicte contra la salut pública i van passar a disposició del jutge, que va ordenar presó provisional pel conductor i llibertat amb càrrecs per l'acompanyant a l'espera d'un judici.