Mor als 54 anys l'exregidora d'educació de l'Ajuntament de Girona, Núria Terés

L'exedil d'ICV va formar part del darrer tripartit que va governar la ciutat

Aquest diumenge a la matinada ha mort la que va ser regidora d'educació de l'Ajuntament de Girona Núria Terés, després de no superar una malaltia que l'afectava. Terés, de 54 anys, va estar al capdavant de la regidoria de Cooperació i Educació per ICV durant el mandat de la socialista Anna Pagans com alcaldessa de la ciutat.

Des del moment que s'ha conegut la mort de Terés les xarxes socials s'han omplert de missatges de condol. Un dels més destacats ha estat el del company de Terés a l'ajuntament, Joan Olóriz, que ha comentat tenir "el cor trencat" i ha donat el condol a la família. Terés va deixar ICV el 2015 perquè, segons ella, el partit no afrontava el debat de la independència. Es dóna el cas que Olóriz també havia deixat per qüestions similars la militància a ICV uns mesos abans que ho fes Terés.

Núria Terés ha mort als 54 anys. Biòloga de formació, va exercir la docència durant més de 20 anys i era una de les il·lustres veïnes del barri de Santa Eugènia de Girona. De fet, va ser membre de la junta i vicepresidenta de l'Associació de Veïns de Santa Eugènia de Ter fins el 2007, any en que va entrar com a regidora a l'ajuntament en l'últim govern tripartit, encapçalat per la socialista Anna Pagans. Terés també era membre del Pla Educació i Convivència (PEiC) de Santa Eugènia·Sant Narcís, de l'AMPA de l'Escola Montfalgars i de l'Institut de Santa Eugènia.