Detingut per entrar a robar en una benzinera de Figueres i agredir la treballadora

El noi es va endur un botí de 260 euros i ha quedat en llibertat provisional

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 23 anys que va entrar a robar en una benzinera de Figueres i va agredir la treballadora. El robatori va tenir lloc a principis d'octubre.

El noi va entrar a la benzinera, va abordar l'empleada, la va agafar pel braç i la va amenaçar per aconseguir que li obrís la caixa registradora. El lladre va agafar els 260 euros que aleshores hi havia a l'interior i va remenar els armaris d'un despatx que hi ha al local abans d'anar-se'n (d'aquí, però, només va aconseguir endur-se'n un cartutx de tinta).

Després d'identificar-lo, i d'emetre una ordre de cerca i captura perquè no se'l localitzava, els mossos l'han aconseguit atrapar. El jove, però, ja torna a ser al carrer. El jutge l'ha deixat en llibertat provisional.

Ampliació:

El robatori a la benzinera, situada a l'avinguda de Roses, va tenir lloc el passat 2 d'octubre. A quarts de set del matí, el jove va entrar a l'establiment i va abordar la treballadora. La va agafar pel braç i la va amenaçar amb colpejar-la si no li obria la caixa registradora.

Després d'agafar els 260 euros que hi havia a l'interior, el lladre va regirar els armaris del despatx interior que hi ha al local. De dins, però, només se'n va endur un cartutx de tinta abans de fugir corrents.

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació i, després d'estudiar diversos indicis, van aconseguir identificar el jove. Com que no el van localitzar, es va emetre una ordre de recerca i detenció. Després de buscar-lo durant diversos dies, la policia el va poder detenir dijous passat a Figueres mateix per un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El jove té 23 anys, és de procedència marroquina i viu a la ciutat. Ja acumula diversos antecedents per fets similars. Ara, però, després de passar a disposició judicial, ja torna a ser al carrer. Un cop li va haver pres declaració, el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs.