A presó dos traficants atrapats a la Jonquera amb 22 quilos d'haixix amagats al cotxe

Els arrestats volien entrar la droga a França en 40 farcells embolicats hermèticament amb plàstic

El jutjat ha enviat a presó dos narcotraficants a qui la policia espanyola ha atrapat a la Jonquera (Alt Empordà) quan intentaven entrar 22 quilos d'haixix a França amagats dins el dipòsit de combustible del vehicle. Segons informa la policia, van interceptar el vehicle el 4 d'octubre durant un dels controls contra la delinqüència itinerant que fan habitualment.

Els traficants intentaven entrar a França per la carretera N-II. Durant el registre del vehicle, els agents van localitzar a la porta del conductor una peça que sol estar dins el dipòsit de combustible per indicar el nivell de carburant. Això els va portar a sospitar que els ocupants del cotxe podien usar un dels mètodes usuals dels grups organitzats de narcotràfic per transportar substàncies estupefaents: amagar la droga al dipòsit. Allà, hi van trobar submergits en gasoil 22,2 quilos d'haixix.

Els agents van trobar fins a 40 paquets d'haixix envoltats hermèticament amb plàstic. Als ocupants també els hi van intervenir més de 900 euros en efectiu.La policia va arrestar tant al conductor com al passatger del vehicle, dos joves de nacionalitats espanyola, com a suposats autors de delictes contra la salut pública. Després de passar a disposició judicial, han ingressat a presó provisional a l'espera de judici.