L’Espai Gironès lliura nous premis de 100 euros per fer compres durant els matins de setembre

Per participar només calia fer una compra mínima de 30 euros

L’Espai Gironès ha fet entrega dels premis de la campanya Els Matins de Setembre que té per objectiu donar un valor afegit a les compres realitzades als locals del Centre Comercial i atraure més visitants durant els matins.

Els guanyadors són:  Marc López , Mercè Roura, Jordi Perello i Eva Maria López, de Bescanó; Lidia Prunell i Carlos Felipe Paats, de Girona;  Rosa Maria Aguayo, de Sant Hipòlit de Voltregà; Michele Bosquet, de Maçanet de Cabrenys;  Dolors Muñoz, de Corçà; i Catalina Méndez, de Salt. Es tracta de les deu primeres persones que durant aquest mes de setembre han aconseguit omplir la targeta de fidelització que prèviament havien de demanar al Punt d’Informació. Ara disposen de termini fins el 30 de novembre per gastar els 100 euros de cada premi als establiments de l’Espai Gironès.

Per optar als premis calia fer compres per un valor mínim de 30 euros, realitzar-les entre les 10h i les 13h de dilluns a dissabte, entre l’1 i el 30 de setembre, i omplir la targeta  de fidelització amb deu segells (un segell per cada compra de 30€).