El Cau de Vista Alegre organitza un joc de rol per a les Fires de Sant Narcís

L'esdeveniment consisteix en "matar" contrincants amb una pastanaga

L'Agrupament Escolta i Guia Santa Maria de Vista Alegre de Girona (Gironès), ha preparat un joc de rol per a desenvolupar durant les Fires de Sant Narcís on hi podran participar tots els gironins: l’Assassí de la Pastanaga. El “No Pastanaga”, com s’anomena en el cas gironí, consisteix en matar el màxim de persones alhora que s’intenta sobreviure. És a dir, tots els participants són tant assassins com víctimes. La gran característica d’aquest joc de rol, però, és s’ha d’utilitzar una pastanaga com a arma.

Tot i ser organitzada per membres del cau de Vista Alegre, l’esdeveniment està obert a qualsevol persona major d’edat que tingui intenció d’anar a les Fires de Girona. Des de l’organització també es recomana que els participants assisteixin a les màximes activitats durant aquests dies pel bon funcionament del joc. Per a participar-hi, cal apuntar-se prèviament i realitzar un pagament de 2 euros en les inscripcions presencials. Uns dies abans els futurs assassins rebran el nom de la seva víctima per correu electrònic però no podran començar a actuar fins que des de les xarxes socials del joc s’informi. Concretament, No Pastanaga començarà el divendres 28 d’octubre després del Pregó i acabarà el diumenge 6 de novembre a les deu del matí. L’entrega de premis serà el mateix diumenge a les sis de la tarda.

Durant tot el joc, els participants “vius” hauran de portar a sobre el clauer amb el nom de la seva víctima i una pastanaga. La persona que arribi el darrer diumenge amb més víctimes (i viu) serà el guanyador del concurs i obtindrà un val per un sopar per a dues persones al restaurant del Casal Independentista El Forn. A banda, també hi haurà premis per a la persona que hagi enviat el vídeo d’assassinat més original o a la persona que tingui més “M’agrades” a la foto del Facebook d’inscripció. A més, el dia de l’entrega de premis es farà un sorteig entre tots els assistents que hagin participat en el joc.

Per a més informació, es podrà contactar amb l’organització a través del correu (nopastanaga.girona@gmail.com ) o les mateixes xarxes socials (Facebook i Twitter).