Gran afluència de públic als primers càstings a l’Espai Gironès per trobar 200 models

L’Espai Model Fashion Show se celebra fins el 15 d’octubre

La tercera edició de l’Espai Model Fashion Show s’ha estrenat amb una gran afluència de candidats per presentar les noves tendències de  moda de tardor hivern. Els càstings van arrencar ahir amb un centenar de participants i també es fan avui i divendres (de les 18h a les 21h), i dissabte (de les 12h a les 14h i de les 18h a les 21h), en una passarel·la instal·lada a la planta baixa del Centre Comercial. L’Espai Gironès es torna a omplir de moda aquest mes d’octubre amb un esdeveniment molt innovador. Per a l’edició d’aquest any, que arriba amb novetats, l’Espai Gironès calcula que necessitarà 200 models.

Cada any l’esdeveniment agafa més relleu. Divendres i dissabte, a les 18:30h, l’assessora d’imatge, maquilladora i perruquera Diana Galí que ha treballat per la pel·lícula Ocho Apellidos Catalanes, la revista Novias d’Espanya i Glamour farà una xerrada a la zona de restauració, sobre noves tendències i durà a terme un test de color amb pràctica per mitjà de voluntaris.

Performances i actuacions

S’han previst tres dies d’assajos: el 10 i 11 d’octubre (de las 17h a las 20h) i el 12 de octubre (de les 16h a les 20h), dia en què l’Espai Gironès estarà obert al públic. Els 200 models escollits lluiran les peces de roba de la nova temporada i participaran en les performances que tindran lloc els dies 13 i 14  d’octubre (de les 18:30 a les 20h) i el 15 d’octubre (de les 18h a les 20h) . Abans de cada performance hi haurà una actuació de l’escola de dansa U!dance de Girona.

Un any més l’Espai Gironès vol que sigui el propi públic qui decideixi els models que són mereixedors del títol de New Faces 2016.  Així, els clients del Centre Comercial podran interactuar amb els models i participar dipositant el seu vot en una urna que s’instal·larà al Punt d’Informació i també a través del Facebook.  A més de ser la nova imatge de la campanya de rebaixes d’hivern de l’Espai, els guanyadors  s’emportaran un book de fotos professional.

Amb la voluntat d’estendre la iniciativa a tota la família el Centre Comercial ha previst un espai propi per als més menuts a l’Espai Model  Fashion Show. Així, el 15 d’octubre, de les 12 a les 13h, es durà a terme una desfilada de moda infantil. En el cas dels petits els càstings també s’han programat per al 5, 6  i 7 d’octubre (de 18h a 21h) i 8 d’octubre ( de les 12h a les 14h i de les 18h a les 21h)
Totes les actuacions estaran acompanyades per DJs de Ràdio Flaixbac.

Els preparatius i desenvolupament de la tercera edició de l’Espai Model Fashion Show es podrà seguir a través de les xarxes socials de l’Espai Gironès i del web.