Detingudes dues persones per robar material valorat en 11.000 euros d'una empresa de Cassà

Els dos homes són veïns de Santa Coloma de Farners i Palafolls

Els fets es remunten la matinada del 31 de juliol quan la Policia Local de Cassà de la Selva, al Gironès, van rebre una denuncia d'un robator a l'empresa Treballs Forestals M.A. Tres dies més tard, el 2 d'agost, el mateix denunciant va informar que les eines i la maquinària sostresa podrien trobar-se en un local que anteriorment havia estat un concessionari situat a Pineda de Mar, al Maresme.

Els Mossos d'Esquadra van inciar una investigació per tal d'aclarir els fets, i van desplaçar-se fins aquest local. Efectius policials van esperar-se durant una estona davant del local, fins que va arribar-hi una furgoneta d'on van baixar dos homes, i seguidament un altre vehicle amb un home a l'interior. Seguidament efectius dels Mossos d'Esquadra van entrar dins el local i van interrogar a les tres persones. Un d'ells va manifestar que havia vingut a mirar màquines desbroçadores per comprar, i els altres dos ho van confirmar.

En comprovar la procedència de la maquinària, els Mossos van constatar que es tractava del material sostret a l'empresa Treballs Forestals M.A. de Cassà de la Selva. Entre les eines hi havia desbrossadores, xerracs i tot tipus de màquinaria de treball forestal que estava valorada en uns 11.000 euros.Per aquest motiu, dos d'aquests homes van ser detinguts acusats d'un delicte de receptació. Clàudiu S. de 34 anys i veí de Santa Coloma de Farners i Vasile S. també de 34 anys i veí de Palafolls, tots dos de nacionalitat romanesa i sense antecedents, van passar a disposició judicial aquest divendres.