Elisenda Guiu guanya el primer combat del Torneig de Dramatúrgia del Temporada Alta

Ho va fer amb el text 'No és un adéu' i va derrotar el seu rival, l'autor Gerard Guix

La Sala La Planeta de Girona va ser l'escenari del primer combat del VI torneig de Dramatúrgia Catalana del Festival Temporada Alta. El públic va escollir el relat 'No és un adéu' d'Elisenda Guiu, un text que narra la trobada en un tanatori amb un final inesperat, interpretat per Aina Clotet i Norbert Martínez.

L'autora es va enfrontar amb Gerard Guix, que va defensar el text 'L'amor ens destrossarà una altra vegada' sobre una relació de parella amb molta diferència d'edat i interpretada per Mamen Duch i Martí Salvat. Amb aquesta victòria, Elisenda Guix disputarà la primera semifinal contra el guanyador del 3r combat que es podrà veure el proper 24 d’octubre a la mateixa sala (Marta Galán contra Jordi Vallejo).

Josep Julien, Marta Barceló, Marta Galán, Jordi Vallejo, Roc Esquius i Jan Vilanova són els dramaturgs encarregats de disputar les tres eliminatòries restants. El públic, amb les seves votacions, decidirà qui guanya aquesta sisena edició del Torneig de Dramatúrgia Catalana. Enguany compta amb un divertit relleu a la presentació: Cristina Clemente abandona el ring que, a partir d’ara, estarà arbitrat per Clàudia Cedó, guanyadora de l'edició passada del torneig.

La final serà el 28 de novembre.