Inicien les obres de millora de tres molls pesquers del Port de la Selva

Els treballs tenen un cost de 245.000 euros

Els treballs de reforç del moll pesquer d'en Balleu, el Tester i de la Timba al municipi del Port de la Selva (Alt Empordà) han començat aquest dimarts, segons informa Ports de la Generalitat.

Les obres, que duraran quatre mesos, permetran ampliar la capacitat de càrrega i millorar les condicions d'amarratge i servei a les embarcacions pesqueres d'aquesta instal·lació portuària. El projecte està inclòs en el Pla d'Inversions 2014-2017 de l'empresa pública i té un import de 245.000 euros. Mentre durin les obres, les embarcacions pesqueres es traslladaran temporalment al moll Gros perquè puguin continuar desenvolupant la seva activitat.

Els molls d’en Balleu, Tester i la Timba són infraestructures on s’amarren les embarcacions d’arrossegament, palangre i tresmall que conformen la flota pesquera d’aquest port de l'Alt Empordà. Formen una gran esplanada on també hi ha la llotja de peix, la zona d’estesa de les xarxes de pesca, una bossa d’aparcament i vials de trànsit que connecten el port amb la vila.

Les obres de reforma que s’estan portant a terme en aquests tres molls permetran millorar l’operativa del sector pesquer. Així mateix, es dotaran d’una nova canalització pels serveis d’aigua potable i s'adequarà la superfície dels molls i es reposarà part del paviment.