Mor un home en caure d'una alçada de deu metres mentre instal·lava plaques solars

La víctima és un veí de Santa Oliva de 48 anys

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís d’un accident laboral en una empresa de la població Fogars de la Selva (La Selva) quan passaven pocs minuts d'un quart d'una de la tarda d'avui.
 
Quan els mossos han arribat al lloc dels fets han constatat que un treballador, que estava instal·lant plaques solars al sostre de l’empresa, havia caigut d’una alçada d’uns 10 metres.
 
Ràpidament tots els serveis d’emergència s’han desplaçat per atendre l’home, però no han pogut fer res per salvar la vida del treballador. La víctima és un home de 48 anys i veí de Santa Oliva (Tarragona).
 
A l’accident hi han treballat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners (La Selva), dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), l’helicòpter medicalitzat del SEM i una dotació dels Bombers de la Generalitat.
 
Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar i del Departament d’Empresa i Ocupació, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.