El garrotxí Jordi Ginabreda, guanyador del Restaurant&Bar Design Awards 2016

El seu projecte consistia en la rehabilitació del restaurant Tapas Bona Sort de Barcelona

L’estudi de l’interiorista garrotxí, Jordi Ginabreda, ha estat guardonat pel projecte de rehabilitació del restaurant Tapas Bona Sort de Barcelona. El treball de Ginabreda ha guanyat en la categoria “Surface Interiors”, reservada a aquells locals que posen èmfasi en l’acabat de les seves superfícies interiors per mitjà de la combinació de textures i revestiments diferents.

Els Restaurant & Bar Design Awards són un certament anual globalment reconegut que premia els millors projectes de locals dedicats a servir menjar i begudes dins i fora del Regne Unit. El premi l’atorga un jurat format per interioristes, arquitectes, editors especialitzats i professionals de l’hostaleria amb projecció i reconeixement internacionals. Jordi Ginabreda ha estat convidat a participar en aquesta edició amb dos projectes: el restaurant Tapas Bona Sort de Barcelona i el restaurant d’Olot La Cuina del Mercat, en la categoria de Lighting (il·luminació).

El projecte del Tapas Bona Sort és una barreja de contemporaneïtat i història. El local, ubicat en un casalot noble del barri del Born de Barcelona documentat des del segle XVI, conserva les seves parets de pedra, arcs de maó i paviments originals i hi incorpora elements contemporanis. El tractament de les diferents superfícies, la barreja de materials o la paleta cromàtica han estat elements determinants en la seva proclamació com a guanyador d’aquesta edició dels premis. El jurat ha distingit el treball de Jordi Ginabreda entre projectes de ciutats com Sidney, Nova York o Hong Kong entre d’altres.

Enguany els premis celebraven la seva vuitena edició i l’entrega dels guardons va tenir lloc a Londres el passat dijous 29 de setembre en un esdeveniment que va reunir arquitectes i interioristes d’arreu del món de reconeguda trajectòria.