Desallotgen una dotzena de veïns de Sant Pere Pescador per una fuita d’aigua

L’incident afecta una zona de comptadors de subministraments energètics i afecta setze habitatges

Una dotzena de veïns del carrer Joan Domènech Alloza de Sant Pere Pescador (Alt Empordà) han estat desallotjats de forma preventiva pels Bombers a causa d’una fuita d’aigua. El cos d’emergències ha rebut l’avís de l’incident poc abans de les sis de la tarda i hi ha enviat dues dotacions.

Un cop al lloc dels fets, els Bombers han comprovat que la fuita afectava una zona de comptadors de subministraments energètics, per la qual cosa s’ha pres la decisió de desallotjar preventivament la dotzena de veïns. Hi ha una setzena d’habitatges afectats, però no s’ha detectat fuites de gas ni talls d’electricitat.

Actualització 10:14h

La dotzena de veïns del carrer Joan Domènech Alloza de Sant Pere Pescador que han estat desallotjats de forma preventiva pels Bombers a causa d’una fuita d’aigua han pogut tornar a les seves llars un cop resolta la incidència cap a les onze de la nit.

El cos d’emergències ha rebut l’avís de l’incident poc abans de les sis de la tarda i hi ha enviat dues dotacions. Un cop al lloc dels fets, els Bombers han comprovat que la fuita afectava una zona de comptadors de subministraments energètics, per la qual cosa s’ha pres la decisió de desallotjar preventivament la dotzena de veïns. La incidència ja resolta ha afectat una setzena d’habitatges.