Fuig d'un control policial per no tenir carnet de conduir i s'estavella durant la persecució

El detingut és un malià de 39 anys i veí de Vidreres

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir la matinada del dia 20 de setembre, un home de 39 anys, de nacionalitat maliana i veí de Vidreres (La Selva), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir un vehicle sense haver obtingut mai el permís de conduir i conducció temerària.
 
Els fets van passar durant un control d’alcoholèmia que s’havia muntat a la carretera C-63, al seu punt quilomètric 14, a la rotonda de Sils (La Selva).
 
Cap a un quart de quatre de la matinada els agents van fer indicacions al conductor d’un vehicle per tal que s’aturés al control però aquest, en veure la presència policial, va accelerar el cotxe i va fugir.
 
Els mossos, que es van haver d’apartar per tal de no ser atropellats, van anar darrera del vehicle fugitiu, que ja s’havia incorporat a la A-2 direcció nord. Els agents van tornar a fer indicacions al conductor del vehicle, però aquest va fer cas omís i va tornar a accelerar.
 
Cap al punt quilomètric 698 de l’A-2, el conductor va sortir de l’autovia i va voler  anar cap al nucli de Les Mallorquines, al mateix terme municipal de Sils (La Selva), però a causa d’una velocitat excessiva, el conductor va perdre el control del vehicle i va bolcar.
 
Els agents van auxiliar l’home i, tot i que estava il·lès, van activar els serveis sanitaris. Després que el conductor refusés ser assistit, els policies van  comprovar que mai havia obtingut el permís de conduir i que el cotxe no tenia assegurança.
 
Per aquest motiu, se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir un vehicle sense haver obtingut mai el permís de conduir i conducció temerària.
 
El detingut va passar el mateix dia 20 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.