Accidentat un bus carregat de turistes que anava de Lloret de Mar a l'aeroport del Prat

S'han registrat 24 ferits de diversa consideració

24 persones han resultat ferides en un accident d'autocar aquesta matinada a la Ronda Litoral de Barcelona. L'accident s'ha produït pocs minuts després de les tres de la matinada al punt quilomètric 14, a l'alçada de Montjuïc, en sentit sud.

El vehicle transportava turistes de Lloret de Mar a l'aeroport del Prat. A l'autocar hi havia 24 ocupants, 23 turistes i el conductor, dels quals 3 han resultat ferits greus, 6 presenten contusions menys greus i 15 han resultat ferits lleus, segons ha informat Protecció Civil. Tots han estat transportats pel SEM a diversos hospitals i centres de salut de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat.

La Ronda Litoral ha estat tancada en sentit sud durant dues hores i mitja entre els punts quilomètrics 14 i 15, i s'ha reobert al trànsit a tres quarts de sis del matí.

El SEM ha enviat al lloc dels fets quatre ambulàncies bàsiques, dues avançades, un vehicle d'intervenció ràpida, una ambulància col·lectiva i dos vehicles de comandament. Al lloc dels fets també s'hi ha desplaçat diverses dotacions de Bombers de Barcelona, la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra.