Identificat l'home que va circular en direcció contrària per la C-31 a Mont-ras

Era un ancià de 80 anys que diu es va confondre d'entrada

Agents dels Mossos d’Esquadra van obrir diligències dimecres, 7 de setembre, a un home, de 80 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veí de Palafrugell (Baix Empordà), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit.
 
Els fets van passar dimarts, 6 de setembre, entre els punts quilomètrics 329 al 333,5 de la carretera C-31, als termes municipals de Mont-ras i Llofriu (Baix Empordà), on, cap a les 10.15 h del matí, diversos usuaris de la via van alertar els mossos, ja que hi havia circulant un vehicle en direcció contrària.
 
En arribar al lloc, els agents no van localitzar el vehicle infractor, però van iniciar les gestions per tal de localitzar el conductor. Gràcies a la col·laboració ciutadana els agents de trànsit van saber la marca i el model del vehicle que havia circulat erròniament.
 
Després de diverses indagacions, els agents del GRD van esbrinar la matrícula del vehicle i posteriorment van identificar el propietari. Abans que el poguessin localitzar, l’home es va presentar voluntàriament a la comissaria de Palafrugell i va informar els agents que ell era el conductor del turisme.

 
 
Després d’escoltar la declaració de l’home, que va reconèixer que es va confondre d’entrada en el moment d’accedir a la carretera i es va col·locar en el carril contrari, els agents de trànsit van obrir diligències penals a l’home com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per circular conduint temeràriament.
 
Paral·lelament i davant la gravetat de l’acció, els agents van informar dels fets a la Prefectura Provincial de Trànsit de Girona per si fos necessari un informe mèdic de pèrdua d’aptituds psico-físiques del conductor.
 
L’home haurà de comparèixer davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà quan sigui requerit.