Lloret fa tancar els dos hotels que tenien la llum punxada i que seguien operant amb generadors

El consistori dóna un termini de 24 hores als dos establiments perquè reallotgin els clients

L'Ajuntament de Lloret de Mar (Selva) ha obligat a través d'un decret d'alcaldia a tancar en un termini de 24 hores els dos hotels de la localitat que tenien punxada la llum i que encara seguien operant gràcies a dos generadors.

El consistori ha pres aquesta decisió després de detectar que un dels establiments, l’hotel Marina Sand, tenia punxat el subministrament de gas de la xarxa de Gas Natural i no tenia comptador. Pel que fa a l'hotel Savoy, l'ajuntament demana tancar-lo després que no hagi resolt les incidències detectades amb el subministrament de llum en el termini que havia donat de 48 hores.

També s'exigeix als dos hotels que en les properes 24 hores es reallotgi els prop de 800 600 clients que hi ha entre els dos establiments. Les mesures s'han pres coordinadament amb els Serveis Territorials d'Empresa i Coneixament de la Generalitat a Girona. Després d'aquesta decisió, els quatre hotels que la cadena té a Lloret de Mar quedaran tancats a l'espera de resoldre el conflicte amb les companyies subministradores.