Detingut un jove per robar joies i diners d’un pis a Girona

El noi, de 19 anys és de nacionalitat magrebina i veí de Calonge

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el dia 3 de setembre a Girona, un home de 19 anys, de nacionalitat magrebina i veí de Calonge, com a presumpte autor d’un robatori amb força.
 
A quarts de sis de la tarda del 3 de setembre,  un veí va alertar a la policia que un home havia saltat la tanca del jardí i havia entrat en un pis d’un edifici del carrer Bastiments de la ciutat de Girona.
 
Els mossos van comprovar que el domicili violentat presentava els panys forçats i  tot l’interior remenat.
 
Gràcies a la descripció facilitada pels testimonis, els mossos van iniciar la recerca i poc després van localitzar al Passeig d’Olot un noi que coincidia amb la descripció del lladre.
 
El noi, en veure la patrulla, va llençar una part del botí, concretament un penjoll i un braçalet, a terra. Els mossos van escorcollar-lo i li van localitzar més joies i diners amagats entre la roba interior.
 
La policia va detenir-lo com a presumpte autor d’un robatori amb força interior de domicili. Els agents van lliurar les joies i els diners a la seva propietària.
 
El detingut, amb antecedents, va passar el dia 5 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.