Premis de 100 euros i noves activitats a la zona per a infants de l’Espai Gironès aquest setembre

El Centre Comercial regala 10 premis de 100 euros per les compres realitzades durant els matins de setembre

L’Espai Gironès ha programat un setembre amb premis i nous tallers i activitats a la zona exclusiva per a infants: el Kids Club. Els premis seran per als clients que realitzin compres durant els matins al Centre Comercial.

En concret, es repartiran deu premis de 100 euros cadascun per gastar als establiments de l’Espai Gironès fins el 30 de novembre. La iniciativa s’emmarca en al campanya Els Matins que el Centre Comercial dur a terme  amb l’objectiu de donar un valor afegit a les compres realitzades als locals de l’Espai Gironès i atraure més visitants. S’ha activat una targeta de fidelització que es pot aconseguir a través del Punt d’informació.


Per optar als premis caldrà fer compres per un valor mínim de 30 euros, realitzar-les entre les 10h i les 13h de dilluns a dissabte, entre l’1 i el 30 de setembre, i omplir la targeta  de fidelització amb deu segells (un segell per cada compra de 30€).  Els premis de 100 euros se’ls enduran les deu primeres persones que aconsegueixin omplir la targeta amb els deu segells.

I a la zona exclusiva per a infants, el Kids Club, aquest setembre s’han previst nous tallers i activitats coincidint amb la tornada a l’escola, que s’afegiran als tallers de lectura i jocs amb monitors que ja es duen a terme. Aquest espai permet als més petits interactuar amb altres infants mentre les seves famílies fan les compres i gaudeixen de les instal.lacions.

Els dies 1,2,3, 8, 9 i 10 de setembre hi haurà jocs de taula; i els dies 15, 16, 17, 22, 23 i 24 es duran a terme tallers per elaborar un calendari escolar; i el 29 i 30 de setembre i l’ 1 d’octubre s’han previst mots encreuats.

Les activitats es duran a terme els dijous i divendres de les 17:30h a les 20:30h i els dissabtes de les 11.30h a les 14h i de les 17:30h a les 20:30h.