Denunciat un concursant de 'Mujeres y hombres y viceversa' per una agressió a Platja d'Aro

Tony Spina hauria colpejat amb un monopatí a dos homes

El participant de "Mujeres y Hombres y Viceversa", Tony Spina, ha estat denunciat per a protagonitzar una brutal agressió en un carrer de Platja d'Aro després de, suposadament, colpejar dos homes amb un monopatí segons ha publicat El Punt Avui.

Els fets, pels quals declararà properament davant dels Mossos d'Esquadra, haurien tingut lloc després d'una discussió del famós de la premsa groga amb unes noies que li van demanar una foto. Spina els hauria contestat que "jo no em faig fotos amb gentussa" i posteriorment fou reprovat per dos homes. Moments més tard els denunciants asseguren que Spina els hauria intentat atropellar amb el seu vehicle i, al no aconseguir-ho, hauria baixat amb un monopatí a les mans i els hauria colpejat amb ell.

El denunciat, per la seva banda, assegura que tot això és mentida i que l'agredit fou ell. Després de negar-se a fer-se les fotografies fou abordat per dues parelles que l'haurien agredit a puntades de peu fins que els seus pares van arribar en cotxe i els van espantar amb el monopatí. Spina apunta que l'han denunciat perquè "em volen treure els diners".