Un ferit greu i tres menys greus en un accident entre dos camions i una furgoneta a Celrà

Els quatre afectats han estat traslladats al Trueta

Un ferit greu i tres amb lesions de menys gravetat és el balanç d’un accident de trànsit entre dos camions i una furgoneta que hi ha hagut aquest dijous a la tarda a la carretera C-66, en terme municipal de Celrà (Gironès).

Els fets han tingut lloc cap a un quart de set de la tarda, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Per causes que s’investiguen els tres vehicles s’han vist implicats en el sinistre. El ferit greu és el conductor d’un dels dos camions i els altres tres ferits, els ocupats de la furgoneta. Tots quatre han estat traslladats a l’Hospital Trueta de Girona. El conductor de l’altre camió ha resultat il·lès.

L’accident ha obligat a tallar la via completament des del moment de l’accident i fins a dos quarts de vuit del vespre. Durant aquesta estona el trànsit s’ha desviat per un polígon pròxim a l’indret dels fets.Pel que fa a efectius, s’han activat tres dotacions dels Mossos d’Esquadra, cinc de Bombers i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), una de les quals medicalitzada.