Un incendi afecta tres cotxes aparcats en un soterrani de Figueres i obliga a confinar els veïns

Les flames han provocat una intensa fumarada que s'ha escampat pels passadissos del bloc

Un incendi que ha afectat tres cotxes aparcats en un soterrani de Figueres ha obligat a confinar a casa els veïns de cinc escales. El foc s'ha declarat poc després de tres quarts de cinc de la tarda al número 64 del carrer Pere III.

Per causes que es desconeixen, un cotxe ha començat a cremar i les flames n'han afectat dos més. Els Bombers han mobilitzat set dotacions per apagar el foc i, mentre han durat les tasques d'extinció, s'ha demanat als veïns que no sortissin de casa perquè una intensa fumarada s'ha escampat pels passadissos. A dos quarts de set de la tarda, els Bombers han donat per finalitzat el servei i han aixecat el confinament.

L'incendi s'ha declarat a les 16.47 a l'aparcament soterrani que hi ha a l'edifici de Figueres. Un dels cotxes ha començat a cremat i l'intensa fumarada ha començat a pujar per les escales. Com a mesura de precaució, els Bombers han demanat als veïns que no sortissin de casa seva. En total, s'han confinat cinc escales, a cadascuna de les quals hi ha sis plantes.Set dotacions dels Bombers han anat fins al bloc del carrer Pere III per extingir les flames. Un dels cotxes ha quedat gairebé calcinat, perquè el foc n'ha afectat el motor i l'habitacle. Un altre vehicle ha quedat amb la part del darrere cremada. I el tercer ha patit danys a la carrosseria a conseqüència de la temperatura que desprenia l'incendi.Cap a dos quarts de set de la tarda, després d'apagar el foc, els Bombers han donat el servei per finalitzat i han aixecat el confinament. No hi ha hagut cap ferit.