Espai Gironès regala 277 entrades per a la preestrena de la pel·lícula 'Peter y el Dragón'

El proper dilluns 15 d’agost els establiments del Centre Comercial obriran tot el dia

L’Espai Gironès regalarà 277 entrades als clients per a la preestrena de la pel·lícula “Peter y el Dragón”  que es durà a terme el 18 d’agost a les 20h, als Odeon Multicines, situats al centre comercial. Les invitacions es poden aconseguir, a partir d’avui dimecres 10 d’agost i fins el 18 d’agost a les 19h, presentant els tiquets de compra al Punt d’Informació, situat a la planta baixa del centre. També es podran obtenir el proper dilluns 15 d’agost, festiu, en que tots els establiments del Centre Comercial obriran tot el dia.

Els tiquets han de sumar un mínim de 20 euros i es lliuraran dues invitacions per persona (un màxim de quatre amb un mínim de 40 euros).  Poden ser d’un únic establiment o de diversos establiments, de compres realitzades en un sol dia o en diferents dies, i caldrà ensenyar el producte comprat.

Aquesta iniciativa forma part de les diverses campanyes que impulsa l’Espai Gironès, centre gestionat per Multi Spain Management, per retornar als gironins la confiança que li han dipositat i que l’han convertit en un centre comercial de referència a les comarques de Girona.  El passat juliol es va dur a terme una acció similar amb motiu de la preestrena de la pel.lícula “Zipi y Zape” .