La comissaria dels Mossos a la Jonquera es queda tancada a l'estiu quan els agents surten a patrullar

Fonts d'Interior asseguren que el servei sempre està cobert amb el suport de Figueres

La reducció d'efectius durant els mesos d'estiu provoca que la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Jonquera (Alt Empordà) quedi tancada físicament quan els agents surten a patrullar. Ho ha denunciat aquest dimarts el Sindicat de Mossos d'Esquadra (SME) a través d'un comunicat, en què subratlla que la Jonquera es troba en un pas fronterer, on treballen altres cossos de seguretat.

Fonts dels Mossos han reconegut aquesta situació, tot i que puntualitzen que la comissaria en cap moment tanca a nivell operatiu i que quan és necessari s'activen les patrulles més properes, les de Figueres. Les mateixes fonts ho atribueixen a una "optimització dels recursos" durant l'estiu i asseguren que el servei sempre està cobert. El SME, però, carrega una vegada més contra "la manca d'efectius que pateix el cos".

El sindicat SME lamenta que "diversos anys sense promocions i la manca de seriositat amb promeses electorals no complertes" han portat a aquesta situació de "manca d'efectius" i insta el conseller d'Interior, Jordi Jané, i el Parlament a trobar-hi "una solució urgent".