Cinc ferits, dos d'ells crítics, en la topada entre un vehicle i una furgoneta a Cassà de la Selva

El sinistre s'ha produït poc després de dos quarts de set del matí al quilòmetre 22,1 de la C-65

Cinc persones han resultat ferides en un accident de trànsit que s'ha produït aquest diumenge al matí a la C-65, a l'altura de Cassà de la Selva. Dos dels ferits es troben en estat crític, una altra persona està ferida greu i les dues restants estan ferides menys greus.

Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), els fets han succeït poc després de dos quarts de set del matí quan s'ha produït una topada entre una furgoneta i un vehicle, al punt quilomètric 22,1 de la C-65, sentit Girona. En el turisme hi viatjaven tres persones, i a la furgoneta, dues.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha informat que els dos ferits crítics, el ferit greu i un ferit menys greu han estat traslladats a l'Hospital Josep Trueta de Girona, mentre que el segon ferit menys greu ha estat ingressat a l'Hospital Santa Caterina de Salt. L'accident ha provocat afectacions de trànsit a la C-65 en el tram afectat, entre quarts de set del matí fins a un quart de deu.

En l'accident han intervingut cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, sis dels Bombers de la Generalitat i sis més del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha traslladat els ferits als centres hospitalaris.