El Temporada Alta portarà cinc espectacles a Torroella de Montgrí i Palafrugell

La Fundació Vila Casas i els dos ajuntaments renoven el conveni amb el festival

L’Auditori Teatre Espai Ter i el Museu Palau Solterra de Torroella de Montgrí així com el Teatre Municipal de Palafrugell seran les seus del Festival Temporada Alta durant els pròxims dos anys, després de la recent renovació del conveni que comporta a més un major nombre de muntatges. Concretament se’n podran veure cinc -tres a Torroella i dos a Palafrugell- entre els quals hi ha ‘El Florido Pensil (nenes)’, un muntatge en clau d’humor sobre l’escola franquista amb Victòria Pagès, Roser Batalla, Lloll Bertran, Isabel Rocatti i Mireia Portas; ‘Caiguts del cel’, la comèdia de Sébastien Thiéry protagonitzada per Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Àlex Casanovas i Anna Barrachina, versionada i dirigida per Sergi Belbel i ‘Non solum’, una comèdia existencial interpretada per Sergi López que porta més de deu anys girant pel món, entre d’altres.

L’acord s’ha signat amb la Fundació Vila Casas –que té museus als dos municipis-, els ajuntaments i el Festival Temporada Alta. Aquesta fundació ja va promoure l’any passat la signatura d’un conveni amb els representants del certamen per incorporar l’Auditori Teatre Espai Ter de Torroella i el Teatre Municipal de Palafrugell a la xarxa de seus del festival gironí. Ara l’acord s’ha renovat, amb una vigència de dos anys, i s’ha ampliat el nombre de muntatges que s’hi representaran.

Pel que fa als espectacles que es podran veure a l’Auditori Teatre Espai Ter, es tracta d’’El Florido Pensil (nenes)' el 28 d’octubre, un muntatge en clau d’humor sobre l’escola franquista que compta amb les actiurs Victòria Pagès, Roser Batalla, Lloll Bertran, Isabel Rocatti i Mireia Portas. El 18 de novembre es representarà ‘Caiguts del cel, una comèdia de Sébastien Thiéry protagonitzada per Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Àlex Casanovas i Anna Barrachina, versionada i dirigida per Sergi Belbel. Les entrades d’aquests dos espectacles ja estan a la venda.

El tercer espectacle, ‘Cosas que se olvidan fácilmente’ (3 i 4 de desembre) de Xavier Bobés, tindrà lloc al Museu Palau Solterra de Torroella de Montgrí. Amb un aforament màxim de només cinc espectadors per funció, aquesta obra ha recollit des de la seva estrena el reconeixement i l’aplaudiment del públic. A Torroella es faran 5 funcions d'aquest espectacle.

Dos muntatges a Palafrugell

El Teatre Municipal de Palafrugell acollirà ‘Ara Malikian & José Luis Montón el dia 11 de novembre amb un repertori que fusiona jazz i flamenc. També es podrà veure ‘Non solum’ el 2 de desembre, una comèdia existencial interpretada per Sergi López que porta més de deu anys girant pel món. Les entrades per aquests 3 últims espectacles es posaran a la venda el mes de setembre.

El Festival Temporada Alta donarà a conèixer tota la programació amb més d’un centenar de propostes el pròxim 31 d’agost.