Clara Jordan, subdelegada dels Serveis Informatius de TV3 i Catalunya Ràdio a Girona

Pren el relleu d'Albert Requena, que fins ara ocupava el càrrec

La delegació a Girona de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) incorpora la periodista Clara Jordan Vilà (Girona, 1974) com a subdelegada dels Serveis Informatius de TV3 i Catalunya Ràdio. A partir del 5 de setembre la periodista gironina agafarà el relleu d'Albert Requena, que fins ara ocupava el càrrec.

Llicenciada en Periodisme, Jordan forma part de Catalunya Ràdio des de l'any 1999. Va començar fent de redactora de Catalunya Informació fins al 2003, quan va engegar una nova etapa a la delegació de Madrid. El 2007, es va incorporar a la delegació de Girona de Catalunya Ràdio, on va treballar durant tres anys.

Després de formar part del programa 'El matí de Catalunya Ràdio' amb Manel Fuentes, dues temporades com a redactora i una com a coordinadora, va treballar a la secció de política de l'emissora. A partir del 2015, va tornar a la delegació de Girona, on ha seguit la informació al territori fins a l'actualitat.

En aquesta nova etapa, Jordan treballarà al costat de la delegada a Girona de la CCMA, Isabel Pasqual. La periodista gironina agafarà el relleu del fins ara subdelegat, Albert Requena, a qui la CCMA agraeix "especialment la dedicació" de tots aquests anys al capdavant de la delegació de Girona. Des del 1993, Requena va ser delegat de Catalunya Ràdio a Girona i, a partir del 2015, amb la unificació de delegacions, va passar a ser-ne subdelegat de la Corporació.