Tres detinguts a Figueres per tenir 43 quilos de marihuana en un pis del centre

El valor de la droga rondava els 90.000 euros al mercat negre

La Guàrdia Urbana de Figueres ha detingut tres homes que tenien fins a 43 quilos de marihuana en un pis del centre de la ciutat. Gràcies a la col·laboració ciutadana, i després de rebre l'alerta, els agents van muntar un dispositiu aquest dimecres a la tarda per desmantellar aquest punt de venda d'estupefaents.

En total, la Guàrdia Urbana va trobar divuit sacs plens de marihuana a l'habitatge, material de precisió per pesar i distribuir la droga i diversos telèfons mòbils. Als tres detinguts, tots de nacionalitat marroquina, se'ls acusa d'un delicte contra la salut pública. Es calcula que els 43 quilos de marihuana comissats tindrien un valor que podria arribar fins als 90.000 euros al mercat negre.

El tinent d'alcalde i regidor de Seguretat, Pere Casellas, ha subratllat que el dispositiu demostra que la Guàrdia Urbana és una "policia integral que resol problemes molt diversos a tota la ciutat, des d'ocupacions il·legals fins a la lluita contra l'incivisme o el cultiu i tràfic de drogues".