Presó per robar un cotxe d’un concessionari i amenaçar la treballadora d'un pàrquing amb un ganivet

El detingut va emportar-se uns 70 euros de l’establiment

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 19 de juliol, un home 46 anys, nacionalitat espanyola i veí de Calonge (Baix Empordà), com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força, un altre de robatori amb violència i intimidació i un tercer delicte de robatori i furt d’ús de vehicle.
 
Els fets van ocórrer la nit del 13 al 14 de juliol en un concessionari de cotxes de Palafrugell (Baix Empordà), on l’autor va trencar un vidre d’una finestra i va accedir a l’establiment.
 
Una vegada a dins, el lladre va agafar un tot terreny, que es trobava a la zona del taller, i va envestir una de les parets de la zona de les oficines. De dins es va emportar 70 euros i finalment va fugir tot emportant-se un altre vehicle que també es trobava a la zona del taller amb les claus al contacte.
 
L’endemà, dia 14 de juliol, cap a les nou del matí, una treballadora d’un pàrquing privat de Palamós, mentre estava a la caseta de cobrament de tiquets, va ser víctima d’un robatori quan un home se li va acostar, la va amenaçar amb un ganivet i es va emportar la recaptació.
 
Els mossos de la unitat d’investigació de la Bisbal van obrir dues investigacions pels dos fets, però ràpidament es van adonar que l’autor podria ser la mateixa persona.
 
Durant la investigació, els agents van veure que l’home que havia robat amb intimidació a la treballadora, es desplaçava amb el vehicle que la nit abans havia estat sostret del concessionari de cotxes.
 
Els mossos van poder identificar l’autor dels dos robatoris i finalment el dia 19 de juliol el van detenir a Palafrugell.
 
El detingut, que té antecedents, va passar el dia 21 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.