Denuncien dues persones i comissen 644 peces de roba falsificada a Sant Pere Pescador

Diverses marques comercials es van queixar que venien material falsificat al mercat setmanal de la població

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment dues persones i han comissat 644 peces de roba falsificada que volien vendre al mercat setmanal de Sant Pere Pescador (Alt Empordà). Els agents van enxampar els infractors i la roba durant un dispositiu especial per prevenir possibles delictes contra la propietat industrial arran de les queixes de diverses marques comercials per la presència de productes falsificats en aquest mercat.

El passat 20 de juliol al matí, els policies es van col·locar a l’accés del mercat i amb l’ajuda de dos pèrits de marques van anar controlant totes les furgonetes que hi accedien. Va ser llavors quan van detectar dos vehicles que portaven 644 peces de roba falsificada. En concret, 209 polos, 211 samarretes, tres camises, 143 banyadors, deu pantalons i 68 calçotets. Els denunciats hauran de comparèixer al Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres quan siguin requerits.

Des del cos policial afirmen que van decidir arrencar un dispositiu policial especial per prevenir possibles delictes contra la propietat industrial a Sant Pere Pescador després de rebre queixes de diverses marques comercials denunciant que es venien productes falsificats en el mercat setmanal d’aquesta població de l’Alt Empordà. L’operatiu es va dur a terme el matí del 20 de juliol, a l’accés del mercat setmanal de la vila. A primera hora del matí i amb l’ajuda de dos pèrits de marques, els policies van controlar les furgonetes que accedien al mercat i van detectar dos vehicles que portaven material falsificat. En total transportaven 644 peces de roba falsificada.