Ingressa a presó un home acusat de dos atracaments en una benzinera i un banc de Figueres

El detingut intimidava les treballadores amb un ganivet de grans dimensions

Ha ingressat a presó per ordre judicial un home de 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Castelló d’Empúries, a qui van detenir els Mossos d’Esquadra dilluns passat 18 de juliol, com a presumpte autor de dos atracaments comesos a Figueres, a una sucursal bancària i una benzinera.

El primer atracament es va cometre dimarts 12 de juliol a les 12.45 hores. L’atracador va entrar a una sucursal bancària intimidant les dues treballadores amb un ganivet de grans dimensions. Va poder agafar 106 euros que hi havà a un calaix però va fugir del lloc en comprovar que la caixa forta trigaria a obrir-se. Tres dies després, el 15 de juliol, pels vols de les cinc de la tarda, un home amb ulleres de sol i la cara tapada va entrar també amb un ganivet gros a una benzinera. Després d’intimidar la dependenta va sostreure uns 200 euros. En cap dels atracaments ningú no va patir lesions.

L’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos a Girona, que va fer-se càrrec de la investigació, va considerar des del primer moment la hipòtesi que l’autor dels dos atracaments fos la mateixa persona. Un cop el van tenir plenament identificat, van detenir presumpte atracador el 18 de juliol quan sortia de casa seva, a Castelló d’Empúries. En l’escorcoll la policia va trobar un ganivet i un passamuntanyes, fet que fa sospitar als investigadors que es disposava a cometre un nou atracament. Després de declarar en seu judicial, el jutge va decretar l’ingrés a presó de l’atracador.