Localitzades prop de 700 plantes de marihuana a Cassà de la Selva

S'ha detingut un home de 28 anys i veí de Girona

Agents dels Mossos d’Esquadra i la policia local de Cassà de la Selva (Gironès), van denunciar el passat 14 de juliol, un home, de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Girona, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.
 
El passat dijous 14 de juliol, els mossos van tenir coneixement d’una possible plantació de marihuana en una nau de la localitat de Cassà de la Selva (Gironès).
 
El mateix dia, es van adreçar a fer les comprovacions pertinents. En arribar al lloc van constatar que feia una forta olor a marihuana i que es sentia molt de soroll de ventiladors a l’interior del recinte.
 
Un cop fetes les gestions amb el llogater de l’immoble es va realitzar una entrada i escorcoll de la nau. A l’interior, es van trobar 653 plantes de marihuana en diferents estats de floració, 3 filtres d’aire de carboni, 6 aparells d’aire condicionat, 9 ventiladors, 68 transformadors de 600 watts i 68 làmpades.
 
La patrulla també va constatar que la corrent elèctrica utilitzada en els aparells de cultiu de la marihuana no passaven pel comptador sinó que estaven connectats a la xarxa general.
 
Davant les evidències, la policia va denunciar al llogater de la nau per un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.
 
El denunciat va ser citat per passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.