La Unitat Canina de la Policia Municipal de Girona intercepta 2,5 kg de marihuana i 300 gr d'haixix

Els agents van detenir un noi de 26 anys

En el marc d'un control rutinari a l'estació d'autobusos de Girona, en Max, un dels gossos de la Unitat Canina de la Policia Municipal de la ciutat, va marcar el passat divendres una maleta com a sospitosa de contenir substàncies estupefaents.

Es tractava d'una bossa ubicada dins del portaequipatges d'un autocar procedent de Barcelona amb destinació Milà. Un cop identificat el propietari de la maleta, els agents van comprovar què hi havia a l'interior i van trobar-hi tres bosses de marihuana (2,5 quilos) i haixix (300 grams) embolcallats amb paper de regal.

A resultes de l'escorcoll, van procedir a detenir el noi, de 26 anys i veí de la capital catalana, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

La primera tinenta d'alcalde i regidora de Seguretat de Girona, Sílvia Paneque, emmarca l'actuació dins la voluntat de "tolerància zero" amb el tràfic de drogues ja que "és un dels principals problemes que afecten de forma negativa la vida dels barris de la nostra ciutat", segons ha dit .